Přípravný zápas: Sokol Řepy – Aritma Praha “B” 0:3

Na Chobotě, 5.8.2018 18:00

Ve druhém přípravném zápase změřil náš tým síly se soupeřem z I. A třídy. Proti Aritmě předvedl náš tým v defenzivě lepší výkon než v minulém utkání proti Střešovicím, ale dopředu se našemu mužstvu opět nedařilo.  Navíc se našemu týmu nevyhýbají zranění.  Jako kritický se ukázal post levého beka, ze kterého pro zranění odstoupili už v prvním poločase dva hráči. Nejprve Czwartynski a po něm i Horák, který se však do zápasu ještě vrátil.

V prvním poločase si náš tým příliš šancí nevypracoval. Za zmínku stojí situace ze 27. minuty, kdy po pěkné kombinaci, poslal Zhovnir zprava míč před odkrytou branku, ale možnost zůstala nevyužita. V poslední minutě se potom Fuzzi dostal k odraženému míči za vápnem, ale střílel po zemi metr vedle branky. Do vedení se hosté dostali v 37. minutě, když jeden z hráčů soupeře prostrčil míč mezi našimi obránci na svého spoluhráče, nabíhajícího z pravého křídla, a ten z velkého úhlu prostřelil našeho brankáře – 0:1.

Po několika minutách druhé půle vystihl Máchal, pár metrů před vápnem, rozehrávku Aritmy a středem hřiště postupoval na brankáře. Jeho rázná střela však jenom přeletěla břevno. Prakticky hned z protiútoku po levém křídle, hosté zvýšili na 0:2, když volný hráč Aritmy zblízka prostřelil po zemi Hermana. V 64. minutě skončil střelecký pokus hostů naštěstí jen na levé tyči Hermanovy branky. O pět minut později mohl na druhé straně alespoň snížit Hrubý, před kterým se na hranici pokutového území otevřel prostor pro zakončení, nicméně ani jeho střela se nevešla mezi tři tyče. Konečnou podobu výsledku dala situace ze 79. minuty, kdy náš tým u postranní čáry přišel o míč a následoval rychlý kontr, na jehož konci byla přihrávka na úplně volného hráče Aritmy, který uklízel do prázdné branky – 0:3.

Poslední přípravné utkání čeká naše mužstvo ve čtvrtek proti Stodůlkám (18:00).

Sestava 1. poločas: Herman – Semrád, Tumpach, L. Klíma, Czwartynski (10. Duda (39. J. Svoboda)) – Zhovnir, Hrubý, Fuzzi, Horák (29. P. Klíma) – Máchal – Martínek

Sestava 2. poločas: Herman – Semrád (81. Zhovnir), Tumpach, P. Klíma, Horák – J. Pauer, Hrubý (72. Fuzzi), L. Klíma, J. Svoboda – Martínek (75. Oravec) – Máchal (57. Kudela)

Branky: 37., 51. a 79.

Poločas: 0:1

Více fotografií ze zápasu si můžete prohlédnout na Google-Plus.