Sportovní zábava 2024

V pátek 1. března pořádal náš klub pravidelnou sportovní zábavu. Všem, kteří přispěli k příjemně strávenému večeru, tímto děkujeme a doufáme, že se příští rok opět setkáme.

V rámci večera byli také oceněni hráči a hráčky fotbalového oddílu Sokola Řepy (seřazeno od nejmladšího po nejstarší):

Vyhlášení hráčů za rok 2023

2017- Jirka Chaloupka

je to opravdu talentovaný mladý fotbalista s velkým potenciálem. Jeho driblink je skvělý, což naznačuje nejen jeho schopnost ovládat míč, ale také jeho rychlost a obratnost na hřišti. Navíc má skvělou střelbu, což z něj dělá nebezpečného hráče i v zakončení.

Je obdivuhodné, že ve svých 7 letech má tak vynikající fotbalové dovednosti. Kromě toho, že je talentovaný na hřišti, je skvělé slyšet, že má také vynikající docházku na tréninky a zápasy. Pravidelná účast na trénincích a zápasech je klíčovým prvkem rozvoje hráče, a zdá se, že k tomu má správný přístup.

Jsem si jist, že s jeho nadšením, talentem a disciplínou bude pokračovat v pozitivním rozvoji své fotbalové kariéry.


2016 – Matěj Hurtík

je to nejen výjimečný střelec, ale také klíčový hráč týmu, který přináší hodnotu svojí výjimečnou kombinací přehledu a zakončení. Jeho schopnost číst hru a reagovat na situace je vynikající, což mu umožňuje být nejen úspěšným střelcem, ale také důležitým článkem ve vytváření šancí pro tým.

Fantastické zakončení naznačuje nejen jeho preciznost, ale také schopnost udržet chladnou hlavu před brankářem. Je skvělé, že Hurťa patří mezi nejlepší střelce klubu, což přispívá k úspěchu týmu na soutěžní úrovni.

I když rychlost není jeho silnou stránkou, zdá se, že tuto nevýhodu kompenzuje svým přehledem a schopností správně se umístit na správném místě ve správný čas. Jeho pravidelná účast na trénincích a zápasech je výrazem jeho odhodlání a oddanosti týmu.

Hurťa je nejen talentovaný na hřišti, ale také má vůdcovské schopnosti. Sklon být dobrým kapitánem naznačuje, že nejenom vyniká jako individuální hráč, ale také má schopnost motivovat a vést tým.


2015 – Antonín Zouhar

je to opravdu výjimečný hráč, zejména vzhledem k jeho věku. Jeho driblink patří mezi nejlepší v jeho kategorii, což naznačuje nejen jeho technické dovednosti, ale také schopnost obejít protihráče s lehkostí. To společně s neskutečným cítěním pro fotbal mu dává výraznou výhodu na hřišti.

Je pozoruhodné, že je velmi rychlý a zároveň má skvělou techniku. Tato kombinace rychlosti a technických dovedností dělá z Tondy nebezpečného hráče, který může ohrozit obranu soupeře jak individuálně, tak i při spolupráci s ostatními spoluhráči. Jeho ochota nahrávat spoluhráčům a nezájem o lakomost ukazují na týmový duch a schopnost spolupracovat v rámci kolektivu.

Mimo to má velmi dobré zakončení, což z něj činí multifunkčního hráče, který může být nebezpečný jak při tvorbě šancí, tak i při zakončení akcí. Je sice drobnější postavy a hra do těla není jeho silnou stránkou, ale zdá se, že tuto nevýhodu kompenzuje svými technickými a rychlostními schopnostmi. Má velký talent.


2014 – Linda Pešatová 

Jedna z mále slečen v klubu, je to úžasná bojovnice, i přes rozbité koleno a hlavu dohraje zápas, kluci by se od ní měli učit a brát si příklad.  V kabině je nenápadná, ale na hřišti je vidět víc než kdo jiný a v ledovém klidu posouvá tým k vítězství. Je to královna starší přípravky a obrana ani záloha ji není cizí. Vždy pro tým odmaká maximum, co je potřeba ke skvělému fotbalu, který hrajeme. 


2013 – Matěj Kyzr 
–  naprostou většinou hráčů zvolený kapitán týmu, který svou myslí a fotbalovostí dovede tým vyburcovat k úžasným výkonům a následnému vítězství a na druhou stranu ho uklidnit a povzbudit po zápase prohraném. Svou fotbalovostí, klidem a kamarádstvím přináší do týmu řád, klid a hlavně týmového ducha a nastavení mysli k dalším úspěšným zápasům.


2012 – Mikuláš “Miki” Strupek

dalším hráčem kategorie mladší žáci je zároveň její kapitán, který kromě svých výborných fotbalový dovedností dokáže sjednotit a motivovat zbytek týmu i v nepříznivých situacích.


2011 – Šimon Andr

kategorie mladší žáci se v nadcházející sezóně stal jedním z lídrů a pilířů mladších žáků. Vyznačuje se zejména svou rychlostí a dobře i aplikuje drilová cvičení, které dovede převést i do zápasu.


2010 – Petr BOCK

– nejlepším v kategorii SŽ pro ročník 2010 je hráč, který je vzorem chovaní jak v kabině, tak i na hřišti, strašně nerad hraje bez balónu, a i proto je ho vždycky plné hřiště. Neustále na sobě pracuje, je velice příjemné pozorovat, jak si užívá každého tréninků, a zápasu. Tím hráčem je Petr Bock.


2009 – Georgij BODROV

– nejlepším v kategorii SŽ po ročník 2009 je hráč, který udělal největší pokrok, co se k nám přidal a stálé se zlepšuje, je neskutečný na balónu má neuvěřitelný tah na branku, je výborný jak ve hře do předu, tak do obrany. Tím hráčem je střední záložník Džorč nebolí  Georgij Bodrov 


2008 – Jan Bouberraga

Neskutečně pracovitý a poctivý hráč. Hraje převážně na postu středního nebo krajního obránce. Jeho příkladný přístup k tréninku se pak odráží v jeho výkonech v utkání, kde je pro tým takřka nepostradatelným. Když nastoupí, tým ví, že má v obraně jistotu a když podstupuje obranný souboj s útočníkem soupeře, tak jsme jako trenéři v klidu a jen na adresu útočníka soupeře suše poznamenáme: “Kámo, tak tady máš dnes smůlu”.


2007 – David Prohonnyi

Hráč, který svou pracovitostí a přístupem vyniká. Nevynechá trénink, když hledáme hráče na výpomoc, jako první se hlásí. Hraje převážně ve středu zálohy. Oplývá dobrou technikou, nápady, v osobních soubojích je důrazný a agresívní. Nikdy nic nevypustí. Je to motor záložní řady.


2006 – Christian De Micheli

– hráč, který k nám přišel před sezónou a i v tomto věku, se rychle do týmu adaptoval. Vždy se snaží hlavně hrát fotbal a ne jen nakopávat. Co mu jde však ztěžka, je hlasitá komunikace s týmem. Je to pro nás trenéry velkou záhadou, protože u nás nepůsobí jen v roli hráče, ale zároveň je i kolegou trenérem hráčů mladší přípravky. No a zde komunikuje s hráči a umí být pěkně hlasitý Je to model mladý hráč –trenér, který bychom chtěli v klubu vidět více a takoví hráči mají naší plnou podporu. Za to vše mu moc děkujeme.


2005 – Adam Ondrák

Je to hráč s velkým fotbalovým srdíčkem a jeden ze skupiny našich odchovanců, který i když na rok odjel do zahraničí, tak se po příjezdu k týmu opět připojil. Umí týmu zavelet a jít mu svým přístupem a nasazením příkladem. Nebojí si zkoušet nové věci a nevynechá žádný souboj. Po dlouhých 8 letech je to hráč, který již nahlíží do dospělé kategorie, kde teprve sbírá zkušenosti a odhazuje stud. Přejeme mu hodně štěstí a stále stejný zápal do hry, do party.


Trenér

Andrej ROŠKO

Patří do kategorie našich „služebně starších“ trenérů, který jde od mladší přípravky dál. Profesně udělal velký posun, hlavně v posledním roce, když vytvořil trenérský tandem s kolegou Petrem. Má výhodu toho, že je stále aktivním hráčem v dospělé kategorii a jde svým přístupem a nasazení klukům velkým příkladem. Nerad prohrává, tak i jeho tým žáků touží vyhrávat. Přejeme mu hodně štěstí a trpělivosti do další práce. Díky.