Sportovní zábava 2023

V sobotu 11. března pořádal náš klub po tříleté pauze sportovní zábavu. Všem, kteří přispěli k příjemně strávenému večeru, tímto děkujeme a doufáme, že se opět setkáme příští rok.

V rámci večera byli také oceněni hráči a hráčky fotbalového oddílu Sokola Řepy (seřazeno od nejmladšího po nejstarší):

Vojta Vosecký

Členem týmu je teprve od začátku sezóny a díky obrovské zarputilosti a vášni k fotbalu si rozumí s balonem čím dál víc. Vojta se v zápasech rád staví do obrany a tam také odvede největší kus práce. Souboje s ním často dost bolí a protihráči z nich odcházejí s prázdnou, mezitím co Vojta už zakládá náš další útok.

Linda Pešatová

Pracovitost, přehled ve hře, rychlost a především láska k fotbalu. To jsou atributy, díky kterým Linda roste nejen jako fotbalistka a sportovkyně. Mimo hřiště toho sice moc nepoví, za to na hřišti na sebe svými výkony upoutá zrak každého diváka a je v Řepích důkazem, že i holky umí hrát fotbal, a to sakra dobře!

Mikuláš Strupek

Kapitán pro ročník 2012. Miky je velice technický hráč a jeho předností je tvořit hru ve středu pole. Pomůže dát gól ze střední vzdálenosti či se vrátit dozadu a pomoci klukům v obraně. Občas, když vypadne brankář, tak pomůže i v bráně. Je prostě klasický univerzál a cenu si zaslouží svým přístupem na tréninku nebo vítězným duchem při zápase.

Bartoloměj Šturma

Levo-nohý, důrazný obránce patří k tahounům ročníku 2013. Jeho předností je skvělé čtení hry a v obrané fázi přes něj neprojde snad ani Chuck Norris. Je i vynikající brankář, kde je ho ale škoda, protože jakmile je v poli, tak vlastně brankář ani není potřeba. Tento multi-talent je budoucnost Řep, až si říkáme, kde talent pochytil. Asi děda 🙂

Vojtěch Freml

Slavistický zabiják, je také oporou ročníku 2013. Jeho doménou je střelba branek, ale také již pochopil, co znamená slovo “tým” a začal makat dozadu a pomáhá v obranné fázi. Při střelbě na bránu není sobec a pokouší se vymyslet geniální přihrávku před prázdnou bránu, což mu dříve chybělo. Zde není pochyb, kde k talentu přišel.

Lukáš Vondráček

Nejlepším hráčem od naše kategorie je dlouhodobý kapitán, je vzorem chování jak na hřišti, tak v kabině, sice moc gólů nedává, ale udělá všechno, aby je nedostal, je to levý obránce Lukáš Vondráček.

Tomáš Debnár

Nedá dopustit jak na trénink, tak na zápas, je to univerzální hráč, který hraje výborně na libovolné pozice a přitom je neskutečný v bráně, je to brankář Tomáš Debnár.

Petr Bock

Ofenzivní hráč, vytříbený technik, který se i přes malou výšku neztratí, v pohodě se prosazuje proti o dva roky starším hráčům. Bojovník, dříč, nevynechá nic, je jedním z našich nejlepších střelců za podzimní část. Příkladným přístupem v tréninku, svým nasazením a zodpovědností strhává i ostatní k lepším výkonům. Hru řídí, diriguje, často chce na hřišti míč a určuje směr a tempo hry. Je to jeden s mozků týmu.

Sebastian Skolil

Po návratu z Motorletu hned zapadl do týmu a jeho výkonnost stále roste. Jeho ideální post je na kraji zálohy nebo útoku, kde si hledá vhodný prostor pro vniknutí do obrany soupeře, odkud připravuje finální přihrávky, ze kterých těží celý tým. Jeho předností je vytříbená technika, vyhledává situace jeden na jednoho, které řeší s velkým přehledem. I přes nevelkou postavu se nevyhýbá osobním soubojům. Jeho přístup v tréninku je příkladný. Je to bojovník s velkým Řepáckým srdcem.

Kryštof Míka

Střední záložník, špílmachr týmu, jeden ze tří vůdců, kapitánů. Od loňského roku udělal Kryštof velký progres ve všech herních činnostech. Stal se tahounem týmu, je příkladný v přístupu v tréninku, oporou v utkáních. Jeho předností je vytříbená technika, schopnost přejít přes jednoho dva hráče soupeře, dostat se do zakončení. Příkladný je ale i v bránění a v návratu po ztrátě míče. Momentálně je pro tým skoro nenahraditelný, je to lídr, šéf, dirigent, ale také skvělý kluk, úžasná osobnost.

Daniel Hájevský

Dan učinil v posledním roce obrovský pokrok. Jeho rychlost a hbitost znamená vážnou hrozbu pro soupeře. Je aktivní a všestranný, nebojí se jít do střetů v soubojích, snaží se tvořit hru a hnát tým k úspěchu. Mimo hřiště jde dobrým příkladem díky své mentalitě a připravenosti stále se učit a zlepšovat. Pro tým je velikým přínosem.

Adam Strupek

Jeden ze služebně nejstarších hráčů klubu obléká dres Sokolu již od svých pěti let od roku 2012. V roce 2022 se výrazně zlepšoval zápas od zápasu a ocitl se na předních místech statistik gólů a asistencí. Pro sezonu 2022/2023 na sebe převzal odpovědnost jako nový kapitán týmu, který přispěl ke zlepšení atmosféry na hřišti i v kabině a pomohl vzbudit v týmu novou chuť bojovat a vyhrávat.

Petr Vošický

Je to hráč s velkým fotbalovým srdíčkem! Nevynechá jediný souboj a je mu jedno, jestli je hráč o hlavu vyšší. Stabilně hraje ve středu obrany, kde se nebojí míče konstruktivně vyvážet. Svádí nespočet soubojů rameno na rameno. Jeho předností je pracovitost, poctivost, kdy má nejvyšší účast na trénincích. Na podzim už párkrát nakoukl do dospělé kategorie.

Vasyl Grushinsky

Je to hráč, který se dlouhodobě snaží posouvat ve svých dovednostech. Patří ke stavebním kamenům naší defenzivy. V podzimní části sezóny se umístil na horní příčce v bodování výkonu a radosti ze hry v jednotlivých zápasech. Stejně jako u Petra je jeho předností pracovitost, poctivost, pokora. Díky těmto vlastnostem se herně posouvá. Dobrý parťák do party.

Tomáš Míka

Hráč našeho prvoligového týmu staré gardy, který je velký fotbalista, jež může hrát na každém postu. V této kategorii 40+ však je ceněn i pro jiné vlastnosti jako jsou kamarádství, bezelstnost, vždy dobrá nálada Na společných akcí jako je třeba zimní soustředění na běžkách je to on, kdo připravuje plány tras i s ohledem na výkonost zbytku týmu. Přejeme mu hlavně hodně zdraví a stále pozitivní přístup do dalších zápasů.

Trenér

Antonín Kakáček

Patří do kategorie „služebně mladších“ trenérů, který jde od kategorie mladší přípravky dál. Profesně udělal velký posun, když nejprve úspěšně absolvoval školení licence C a hned následující rok se přihlásil na licenci B, kterou také úspěšně zakončil testem. Kolem sebe má dobré kolegy, se kterými společně učí momentálně hráče starší přípravky fotbalové dovednosti, pilují fyzičku, ale co je hlavní, budují v nich radost ze hry. Přejeme mu hodně štěstí a trpělivosti do další práce. Díky.

Daniela Nováková

Speciální poděkování patří té, která k nám přišla jako holka, která právě skončila s aktivním fotbalem a ráda by se věnovala u nás v klubu trénování. Trochu nás to zaskočilo, ale hodně brzo nás přesvědčila o tom, že to není jen rozmar mládí, ale že to myslí vážně. Absolvovala kurzy licence C i B a dodávala chuť i nadšení ostatním začínajícím trenérům. Kluci, hráči si jí brzy oblíbili, protože tréninky vede zábavnou formou a zároveň je v dovednostech posouvá dál. Ale jak to tak bývá a není to poprvé, tak si svým přístupem řekla o angažmá ve zvučnějším klubu, kam po sezóně odchází. Dany přejeme Ti hodně štěstí a trpělivosti do další práce na Dukle a rád bych Tě ujistil, že u nás máš dveře stále otevřené