Přípravný zápas: Sokol Řepy – SK Střešovice 1911 “B” 1:8

Na Chobotě, 29.7.2018 18:00

V prvním přípravném zápase náš tým nastoupil proti vítězi I.B třídy ze Střešovic.

Úvod našemu týmu celkem vyšel, když si v 7. minutě na nákop za obranu naběhl Semrád a obloučkem přehodil brankáře Střešovic – 1:0. Už v 11. minutě mohli hosté srovnat, poté co se sám před Hermanem zjevil útočník hostí, ale míč přes našeho gólmana neprošel. Vyrovnání se hosté dočkali v 17. minutě, po centru z pravé strany, zamířila střela soupeře přesně k tyči – 1:1. V 28. minutě potom fauloval Petr Klíma v pokutovém území a z nařízené penalty otočil soupeř skóre – 1:2. V 36. minutě nejprve Herman zastavil sólový nájezd z levé strany, ale ve stejné minutě již kapituloval potřetí, po střele zblízka – 1:3. Krátce před poločasem ještě musel náš brankář zasahovat proti dvěma střelám při jedné akci. I náš tým měl jednu nebezpečnou střelu, kterou však brankář hostí vyrazil na roh.

Druhý poločas začal nastřeleným břevnem naší branky. V 54. minutě už se hosté radovali po čtvrté, když hráč hostí obešel Czwartynského a přesně trefil na zadní tyč – 1:4. Krátce na to běžel sám na gólmana hostí mladý Jakub Pauer, ale míč si bohužel příliš předkopnul, a tak byl u něj brankář dříve. Neujala se ani Klímova střela z přímého kopu, jež mířila do horního růžku branky, jenže brankář byl opět na místě. Následná Máchalova hlavička po rohovém kopu, mířila jen do náruče střešovického gólmana. Naopak soupeř trestal rychlými brejky do otevřené obrany, takže skóre stále narůstalo až na hrozivých 1:8.

V blížící se soutěži, se zcela určitě utkáme i s lehčími soupeři, nicméně výkon předvedený v prvním přípravném zápase, by pravděpodobně nestačil ani na ně.

Sestava 1. poločas: Herman – Semrád, Tumpach, P. Klíma, Czwartynski – Macek, Baboľ, Duda, Vodička – Fuzzi – Martínek

Sestava 2. poločas: Herman – Semrád, Tumpach, P. Klíma, Czwartynski (60. Svoboda) – J. Pauer, Baboľ (60. Duda), Macek, Horák – Fuzzi (76. Martínek) – Máchal

Branky: 7. Semrád – 17., 28. z pen, 36., 54., 58., 71., 76., 90.

Poločas: 1:3

Více fotografií ze zápasu si můžete prohlédnout na Google-Plus.