Změny v kádru “A” mužstva – 2020

Rok 2020 byl na jaře poznamenán přerušením a následným ukončením fotbalových soutěží. „A“ mužstvo tak na jaře stihlo odehrát pouhý jeden soutěžní zápas. Už v něm se poprvé brankově prosadil David Stahl (18 let), který naše mužstvo posílil z dorostu. Po půl roce se do Řep vrátil Jan Tesař (22), který bude v brance krýt záda Hermanovi. Ze Suchdola k nám ještě během zimní přípravy přestoupil Jaroslav Šejko (23), který by měl ohrožovat hlavně branku soupeře.

Během léta soutěže opět odstartovaly a staronový trenér Daniel Gröbl, tak mohl do týmu zapracovat několik dalších posil. Dalším navrátilcem je po čtyřech letech ofenzivně laděný Miroslav Telvák (37), jenž mezitím vystřídal několik klubů západně od Prahy. Řepskou minulost má i Dominik Kucharský (24), který následně působil v mládežnických týmech pražské Dukly a Aritmy. Nastupovat by měl na levém beku nebo na křídle. K nám už přišel jako volný hráč, stejně jako Lukáš Hotový (24), jenž hrával za mládežnické týmy v Motorletu. Ten zastává nejčastěji pozici pravého obránce. Ze Sokola Hostouň pak do Řep přestoupil Ondřej Žíla (29), hrající v záloze.

Navíc se k týmu připojili hráči, u kterých už jsme to ani nečekali. Po vážném zranění před čtyřmi roky naskočil do zápasu útočník Patrik Bílý (30). Po osmnáctiměsíční pauze ho napodobil i záložník Štěpán Gregor (34).

V letošním roce náš tým také několik tváří opustilo. Již v lednu přestoupil na Zličín náš dlouholetý hráč Roman Fuzzi, kterého v létě následoval Jan Svoboda. O dům dál se zase vydal Jaroslav Dolejš, který v létě přestoupil do rakouského Eibensteinu.

Příchody:

Lukáš Hotový (volný hráč)
Dominik Kucharský (volný hráč)
David Stahl (dorost)
Jaroslav Šejko (Slavoj Suchdol)
Miroslav Telvák (Sokol Kněževes)
Jan Tesař (TJ Slavoj Mýto)
Ondřej Žíla (Sokol Hostouň)

Odchody:

Jaroslav Dolejš (SV Eibenstein – Rakousko)
Roman Fuzzi (FC Zličín)
Jan Svoboda (FC Zličín)