Mládež: Turnaj O pohár starostky Řep 2019

Na státní svátek 8. května jsme pořádali již tradiční turnaj O pohár starostky Řep. Turnaj pro mladší přípravku, ročník 2010 a mladší.

Postavili jsme dva týmy a přihlášeno bylo ještě dalších 8 pražských týmů: Tempo I a II, Sportovní akademie U8 a U9, Motorlet, Aritma, Přední Kopanina, Eugen Link Footbal Academy, Řepy zelení a Řepy oranžoví.

Hrál každý s každým, 1x 10 minut a jediným rozhodujícím kritériem byl počet vstřelených branek.

Zelený tým Řep ve složení Luky, Dan, Tom, Honza M., Matyáš, Pepa, Max, Míra obsadil nepopulární 4. příčku se skóre 22:16. Tento tým, pod vedením Andreje, předváděl pohledný kombinační fotbal, ale v rozhodujících chvílích mu chyběl klid na kopačkách.

Oranžový tým Řep, za který nastoupili Honza Z., Petr, Willi, Maťo, Matěj, Tobias, Shu, Filip a Vojta měl za úkol eliminovat soupeře, střílet góly, ale hlavně nabrat zápasové zkušenosti. A to poslední se povedlo do puntíku. Se skóre 7:30 obsadili sice poslední příčku, ale zápasy s Kopaninou, Tempem a ELFOU jsou příslibem do budoucna.

Počasí bylo ideální, fanoušci skvělí a hráči neskuteční. Padaly góly po krásných individuálních i kombinačních akcích, byly vidět pěkné souboje, parádní kličky a spousta fotbalového umění. Celkem padlo 186 gólů.

Všichni hráči obdrželi medaile, všechny týmy pohár a na samém konci si všichni účastníci pochutnali na výborné pizze.

Poděkování patří všem, kteří se na turnaji podíleli, speciálně pak Andrejovi s Ondrou za vedení kluků, Denisovi, Daniele, Kubovi a Michalovi za pískání zápasů, klubu za prostory, poháry a zázemí a Mirce za evidenci výsledků, statistiky a jejich vyhodnocení.

Pořadí
1 FC Tempo Praha I
2 SK Aritma Praha
3 Sportovní akademie U9
4 TJ Sokol Řepy zelení
5 FC Tempo Praha II
6 Sportovní akademie U8
7 SK Motorlet Praha
8 Eugen Link Football Academy
9 FC Přední Kopanina
10 TJ Sokol Řepy oranžoví

Nejlepší střelec: Sam Červenka, SK Aritma Praha

Nejlepší hráči Řep: Luky Vondráček zelení a Tobias Krix oranžoví