Změny v kádru “A” mužstva – 2019

I v letošním roce došlo v našem „A“ mužstvu k řadě změn. V letní pauze skončil na trenérském postu Daniel Gröbl, který se přesunul o několik set metrů jižněji do Stodůlek. Protože se zatím nenašla náhrada, místo hlavního kouče po něm převzal Petr Žmolil.

Z hráčů se již v březnu Aleš Hrubý vrátil do Budiměřic. V létě potom náhradní brankář Jan Tesař přestoupil do Slavoje Mýto. Nejlepší střelec minulých sezón Ondra Paul odešel do Mirošovic.

Z kádru, který loni vybojoval 12. místo už na podzim nechodí Roman Fuzzi a Štěpán Gregor. Sportovní činnosti zanechal i mladý Rosťa Zhovnir /Žovnir/. Už do jarních bojů nezasáhli ani Jaroslav Kudela, Michal Horák a Tomáš Martínek.

Naopak se k fotbalu vrátili Martin Čermák (22 let) a Václav Šámal (22 let). Z Čakovic k nám přestoupil Jaroslav Dolejš (45 let), který za svou kariéru vystřídal spoustu klubů, tak proč ne Řepy. Věkem už sice hráč staré gardy, ale posilovat je třeba ve všech kategoriích. V posledních zápasech se v základní sestavě uchytil osmnáctiletý Josef Vašička, odchovanec Loko Vltavín, jenž k nám přestoupil jako volný hráč.

I nadále do našeho týmu zapracováváme dorostence. Třeba Jakub Pauer, syn dlouholetého řepského hráče Petra Pauera, se začíná prosazovat čím dál víc. V několika zápasech za „A“ mužstvo nastoupil také Jaromír Novák. Tak uvidíme, kdo další se k nim v budoucnu přidá.

Příchody:

Josef Vašička (volný hráč)

Jaroslav Dolejš (TJ AVIA Čakovice)

Odchody:

Ondřej Paul (SK Mirošovice)

Jan Tesař (TJ Slavoj Mýto)

Aleš Hrubý (TJ Sokol Budiměřice-Šlotava)