MPŘ: 4. místo na zimní lize Motorletu

V zimní přestávce tým mladší přípravky odehrál, mimo jiné, kvalitně obsazenou zimní ligu na Motorletu. Společně s námi se dlouhodobého turnaje zúčastnilo dalších devět týmu vč.
domácích. Turnaj se konal od listopadu do konce března a vyhlášení proběhlo 9. 4. za účasti organizátorů i zástupců MČ Praha 5.

Po úvodní smolné remíze s Řeporyjemi jsme se celkem dlouho vezli na vítězné vlně. Dokonce jsme dokázali porazit i domácí tým ;o)

S přibývajícím koncem turnaje jsme kupili více chyb a některé zápasy jsme prohráli celkem zbytečně.  I tak jsme z každého zápasu odcházeli se vztyčenou hlavou a pocitem toho, že jsme se opět něco naučili a nasbírali další kvanta zkušeností. Pokud vezmeme v potaz dvě nová hřiště, dobrou organizaci i zázemí, určitě v příštím roce opět přijedeme.

Bilance na turnaji:  5 výher, 1 remíza, 3 prohry a skóre 110:99. Celkově 4. místo se ziskem 16bodů jako třetí Střešovice.

Všem hráčům, kteří se daného turnaje zúčastnili, velice děkujeme za vzornou reprezentaci řepského fotbalu. Poděkování patří i rodičům a fanouškům, kteří nás jezdili podpořit a fandili nám.  Speciální díky i Andrejovi, Ondrovi a Mirce za pomoc s vedením kluků a statistiky.