17. kolo: FK Řeporyje – Sokol Řepy 3:2 (1:0)

2018/2019 I.B třída 17. kolo
16.03.2019 15:00

3 : 2

Ve druhém kole cestoval náš tým sice nedaleko, zato však na půdu prvního celku tabulky, Řeporyjí. V zápase náš tým nemohl využít zelených dresů, protože ty si zabral druhý tým pro nedělní Aritma cup.
Stejně jako v minulém utkání, naše mužstvo trochu zaspalo a soupeř skóroval již z první šance. Naštěstí tentokrát viděl pomezní ofsajdové postavení, a mohli jsme si tak oddechnout. Prvních třicet minut měli domácí jasnou převahu, z které dokázali vytěžit jen dvě břevna a vedoucí gól po půlhodině hry. Náš tým se za tu dobu prezentoval jen střelou Budínského po odraženém míči. Přibližně od 35. minuty se hra vyrovnala, ale srovnat i skóre už se do pauzy nepodařilo.
Druhý poločas začal náš tým výborně. Už po pěti minutách předložil Semrád míč před prázdnou branku Žovnirovi, který bez problému míč uklidil do sítě – 1:1. V dalším proběhu zápasu byly šance na změnu skóre na obou stranách, bohužel se ujala až střela domácí “desítky”, kterou nešťastně tečoval Petr Klíma – 2:1. Náš tým se pustil do útoku, ale také musel dávat pozor na nebezpečné brejky, ke kterým přispíval i pomezní sudí, který má snad nějaké potíže se zrakem, neboť v jednu chvíli odmával postavení mimo hru, které nebylo, aby v další situaci pustil skoro metrový ofsajd.
Až dvě minuty před koncem, zahrával náš tým rohový kop. Do pokutového území přišel útok podpořit dokonce i Herman, který přitom pravděpodobně fauloval domácího hráče, ovšem celé utkání chybující rozhodčí byl jiného názoru, a tak mohl Budínský prudkou ranou poslat míč na branku, kde ho ještě tečoval Fuzzi – 2:2. O chvilku později pro změnu řeporyjský hráč fauloval v pokutovém území Semráda, ale sudí to opět vyhodnotil opačně. Když běžela druhá nastavená minuta, nedokázali naši hráči odvrátit rohový kop. Po střetu Babol´a s jedním z řeporyjských hráčů, dokonce většina hráčů přestala hrát, čehož soupeř využil ke vstřelení vítězného gólu – 3:2. Následně ještě dva naši hráči obdrželi červené karty za řeči směrem k sudím.
Sestava Sokola Řepy
22 Herman (B)
16 Hrubý
21 Ruml
20 P. Klíma
5 Budínský
4 Baboľ
12 J. Svoboda    /68. Vodička/
7 Gregor
14 Semrád
8 Fuzzi
11 Žovnir
Náhradníci
6 Vodička
Trenér: Daniel Gröbl
Branky
31′ Pánek
50′ Žovnir
77′ Pánek
88′ Fuzzi
90+2′ Šebesta
Rozhodčí: Lubomír Mičko
Diváci: 50
Statistiky
18 Střely celkem 15
7 Střely na branku 7
6 Střely mimo 4
5 Střely zablokované 4
6 Rohové kopy 4
2 Ofsajdy 2

Na hřišti lídra jsme přišli o bod v nastavení.