Změny v kádru “A” mužstva – podzim 2017

Také v této sezóně se v našem týmu objevilo několik nových tváří. Na uvolněný post brankáře po Hermanovi se postavil navrátilec Jakub Zdanovec (27 let), který naposledy chytal na hostování v Chuchli. Druhým gólmanem, který přišel do našeho klubu je mladý Jan Tesař (19), jenž zatím sbírá zkušenosti v našem „B“ týmu.

Z hráčů do pole o sobě dává nejvíce vědět Slovák Samuel Duda (22), který skóroval třeba při utkání v Lipencích.  Širší kádr potom ještě rozšířili Jakub Vomočil (20) a Jan Strupek (18), který se do Řep vrátil po několika letech ze Střešovic.

Zato brankář Ondřej Herman odešel v létě zkoušet štěstí do přeborové „Čafky“. Ukončit hráčskou kariéru v „A“ týmu se rozhodli Radek Michna, Daniel Kaiser a Miroslav Naňko, nicméně v případě potřeby určitě rádi občas vypomohou.  Na podzim se zatím kvůli zranění neukázal ani obránce Martin Budínský.

Z hráčů, kteří za naše mužstvo nastupovali v jarní části, pak o sobě dosud nedali vědět Martin Čermák, Jan Pospíšil ani Jakub Machynek. Na hřišti už na podzim určitě neuvidíme také Filipa Langra. Zranění si bohužel obnovil Tomáš Martínek, což je velká ztráta pro naši ofenzivu. Naopak chuť do fotbalu zase získal Jaroslav Kudela, který již třikrát na podzim zatížil konto soupeře.

Příchody:

Samuel Duda (Lokomotiva Košice)

Jan Strupek (SK Střešovice 1911)

Jan Tesař (SK Libuš 838)

Jakub Vomočil (Jiskra Ústí nad Orlicí)

Odchody:

Ondřej Herman (ČAFC Praha)