Přípravný zápas: Sokol Řepy – FK Rudná 1:3

Na Chobotě, 17.8.2017 18:00

Ve čtvrtém přípravném zápase jsme se mohli poprvé představit před domácím publikem. Navíc už před zápasem to na parkovišti vypadalo, že na utkání dorazila snad půlka Rudné.

Nový účastník I. B třídy Středočeského kraje FK Rudná, vstoupil do zápasu mnohem lépe a velmi brzy se ujal vedení. Bohužel o naší hře v první půli se mnoho dobrého napsat nedá, a v podstatě jsme se hry pouze zúčastnili. Hosté měli několik příležitostí na zvýšení skóre, jednou dokonce při přečíslení tři na jednoho, ale skóre se již do poločasu nezměnilo.

Pod ramenem stavebního jeřábu, jež se ve druhém poločase občas mihlo nad hřištěm, jsme si přeci jen nějaké náznaky šancí vytvořili, ale rudenský brankář nemusel zasahovat. Naopak soupeř zvýšil vedení. Autové vhazování prodloužil hráč Rudné na zadní tyč, kam si naběhli hned dva jeho spoluhráči. Tuto herní situaci znají hráči asi jenom z televize a tak není divu, že měli hráči soupeře dost času na zakončení – 0:2. Naději na slušný výsledek vykřesal zhruba deset minut před koncem Máchal, když prošel středem rudenské obrany a sám před brankářem nezaváhal – 1:2. Jenže o pár minut později hostující hráč obešel ve vápně Šumanského a vrátil soupeři dvoubrankové vedení – 1:3.

O tomto víkendu nás čekají hned dva zápasy. V sobotu od 17:00 v Hostouni a v neděli v 17:30přivítáme na svém hřišti tradičního soupeře ze Zličína.

Sestava 1. poločas: Tesař – Chládek, Tumpach, Svoboda, Nekvapil – D. Žmolil, Máchal, Kudela, Vodička – Táčner, Fuzzi

Sestava 2. poločas.: Tesař – Hrubý, Chládek (79. Svoboda), Tumpach, Šumanský – D. Žmolil, Nekvapil (73. Kudela), Ďurčík, Vodička – Máchal (79. Neradil), Fuzzi (60. Vomočil)

Branky: 5., 58., 86. – 78. Máchal

Poločas: 0:1

Více fotografií ze zápasu si můžete prohlédnout na Google-Plus.