Přípravný zápas: Sokol Jeneč – Sokol Řepy 0:1

Jeneč, 22.8.2017 18:00

Ke generálce na sezónu jsme cestovali již podruhé v přípravě do Jenče u Prahy. Tentokrát však proti nám stál domácí tým, který v loňské sezóně sestoupil z okresního přeboru.

První poločas nabídl nepříliš pohledný fotbal s minimem šancí. Domácí sice měli střelecké příležitosti, ale Zdanovec s nimi neměl výraznější problémy. Zato náš tým téměř neohrozil soupeřovu branku. Jedinou výjimkou byla situace z 34. minuty, kdy se po pěkné kombinaci dostal k míči Milan Koblic a střelou z dálky, trefil přesně k pravé tyči, kam domácí brankář nedosáhl – 0:1. Domácí mohli odpovědět o pět minut později, ale Zdanovec povedenou střelu skvěle vytáhl na roh.

Ve druhé půli už to z naší strany byla lepší podívaná. Jako první zahrozil po rohovém kopu Máchal, jehož hlavičku vyrazil jenečský brankář nad břevno. Po hodině hry se ke střele na hranici vápna dostal Paul, ale také s jeho střelou si domácí brankář poradil. Když poté ve svých šancích neuspěli Semrád, Ďurčík ani znovu Máchal, začali jsme se bát o výsledek. Deset minut před koncem už se Tesař natahoval po míči marně, naštěstí prudká střela skončila pouze na levé tyči. V závěrečném náporu si domácí vypracovali ještě dvě velké příležitosti, ale na výsledku se již nic nezměnilo.

Sestava 1. poločas: Zdanovec – Nekvapil, Tumpach, Paul, Czwartynski (28. Chládek) – Semrád, Máchal, Koblic, Ďurčík – Fuzzi (29. Hrubý), Kudela

Sestava 2. poločas: Tesař – Šumanský, Paul, Svoboda, Chládek – Semrád, Hrubý, Koblic, Ďurčík – Máchal (79. Tumpach), Kudela (64. Vomočil)

Branka: 34. Koblic

Poločas: 0:1

Více fotografií ze zápasu si můžete prohlédnout na Google-Plus.