14. kolo: Sokol Řepy – Sokol Stodůlky “B” 1:4

2019/2020 I.B třída 16. kolo
BÍLÁ HORA, UMT 07.03.2020 11:00

1 : 4

První jarní domácí zápas jsme museli odehrát ještě na umělé trávě. Již tradiční místem pro konání těchto utkání je nedaleký Zličín.
V zápase naši hráči nečekaně oblékli dresy staré gardy a v úvodu to tak i herně vypadalo. Než jsme se stačili rozkoukat, už před branku mířili dva nebezpečné centry z levé strany. První střelu na branku si však na druhé straně připsal Milan Koblic, ale jeho střela doprostřed branky nemohla brankáře hostí zaskočit. Po několika nevyužitých šancích se do vedení dostaly Stodůlky po vhozeném autu, který naše obrana nedokázala odvrátit. Vzápětí sice mohl zblízka vyrovnat Čermák, ale stodůlecký gólman míč vytáhl na roh. Vyrovnání jsme se přeci jenom dočkali, když z pravé strany nacentroval, Dominik Žmolil na Koblice. Ten ještě nalil Lukášovi Klímovi, který míč nekompromisně uklidil k levé tyči. Radost z vyrovnání nám nevydržela dlouho, neboť naše obrana nezastavila kombinaci hostí, a najednou šel hráč Stodůlek sám na Hermana a přesnou střelou k tyči poslal hosty do vedení.
Ve druhé půli jsme měli pár možností k vyrovnání. Tu největší asi Ondra Paul, který bohužel po pěkném uvolnění netrefil vůbec branku. V závěru trenér stáhl hru na tři obránce, ale k většímu tlaku to nevedlo, naopak jsme ještě dvakrát inkasovali. Vzhledem k tomu, že hosté nastřelili ještě dvakrát břevno, byl konečný výsledek ještě milosrdný.
Po prvním jarním zápase se náš tým přiblížil na čtyři body pásmu sestupu, a tak budou mít hráči co dělat, aby udrželi “B” třídu i pro další sezónu.
Sestava Sokola Řepy
22 Herman (B)
2 Kaiser
3 Nekvapil
13 Semrád
8 Čermák
5 D. Žmolil    /71. Chládek/
11 L. Klíma
7 Paul
4 Michna
10 Koblic
6 Ďurčík    /66. Lhotka/

 

Náhradníci
9 Chládek
12 Lhotka

 

Trenér: Petr Žmolil
Branky
23′ Chlup
28′ L. Klíma
38′ Graf
84′ Fassinger
89′ Jelínek
Rozhodčí: Miloš Hruška
Diváci: 20

 

Statistiky
6 Střely celkem 12
6 Střely na branku 12
6 Rohové kopy 6

Jarní část sezóny jsme začali vysokou porážkou.