Účast přípravky na mezinárodní turnaji ve Vídni

O víkendu 14.-15.5.2016 náš tým TJ Sokol Řepy SPŘ 2005 a ml. zajížděl na mezinárodní turnaj Danube Challenge Cup 2016 do Vídně.

Turnaje se zúčastnilo celkem necelých 100 týmů z celé Evropy v šesti věkových kategoriích. V naší věkové kategorii U11 bylo celkem 18 týmů (z Řecka, Německa, Polska, Maďarska, Rakouska, apod.). Hrálo se ve 4 skupinách. V naší skupině jsme měli týmy z Řecka, Polska, Rakouska a z Čech, kdy jsme porovnali síly s SC Znojmo.

Ve skupině jsme po dvou výhrách a dvou prohrách skončili o skóre na 3. místě právě se Znojmem, které jsme porazili. Škoda. Šli jsme do bojů o 9.-12. místo. Po jedné prohře a konečné výhře nad místním týmem v napínavém penaltovém rozstřelu jsme skončili na výborném konečném 11. místě. Všem hráčů (Adam Ondrák, Jiří Beránek, Matěj Mottl, Lukáš Majer, Samuel jelínek, Arseniy Berezhnyk, Yuta Nishinaka, Jakub Kraus, Mathias Kolda, Denis Jiří Kočovský, Adam Strupek, Štěpán Říha) děkuji za nasazení a výkon a doufám, že si tento turnaj užili stejně jako já, ale i celý realizační tým. Dále chci poděkovat městské části za věcné dary a finanční příspěvek na dopravu.

Jiří Kočovský