Aritma Cup 2016

Také letos se náš tým přihlásil do zimního turnaje Aritma Cup. V něm odehraje své zápasy ve skupině A. Hracím dnem našeho týmu v základní skupině je neděle.

Termín:                       30.01. – 20.03. 2016

Místo konání:             Stadion SK Aritma Praha, Nad Lávkou 5, Praha 6 – Vokovice

Hrací povrch:              UMT III. generace

Pořadatelská služba:   zajišťuje pořádající klub SK Aritma Praha v počtu min. 3 pořadatelů na zápas, dále klub zajistí vytápěné kabiny a každé mužstvo obdrží občerstvení dle příslušných ustanovení soutěžního řádu FAČR. Po celou dobu turnaje bude v provozu restaurace v areálu stadionu.

Zdravotní zabezpečení: zajišťuje pořádající klub v počtu 1 zdravotník na zápas

Počet startujících mužstev: 12

Účastníci turnaje :

Skupina A : Baník Švermov, SK Roztoky, FK Sparta Košíře, Sokol Řepy, SK Aritma Praha „dor.“, FK Řeporyje

Skupina B : FC Tempo Praha „dor.“, Sokol Nebušice, FK Vroutek, Sokol Vonoklasy, Sokol Holubice, Sokol Hostivice

Hrací doba: 2 x 45 minut

Hrací systém: 2 skupiny po 6 účastnících systémem každý s každým. Do skupiny o umístnění (1.-6.místo a 7.-12.místo) si každé mužstvo přináší body a skóre za utkání sehraná s postupujícími mužstvy ze základní skupiny a utká se již pouze s mužstvy z opačné skupiny.

Střídání: je možno vystřídat 8 hráčů

Pořadí: o celkovém a průběžném pořadí rozhoduje celkově získaný větší počet bodů (vítězství    3 body, nerozhodně 1 bod). V případě bodové rovnosti dvou a více mužstev rozhoduje vzájemný zápas, event. minitabulka, kde je prvním kritériem větší počet získaných bodů, poté větší brankový rozdíl ze vzájemných zápasů a nakonec větší počet vstřelených gólů ve vzájemných zápasech. Při rovnosti ve všech výše uvedených  kritériích dále rozhoduje větší brankový rozdíl ve všech zápasech potom větší počet

 

Zápasy našeho týmu ve skupině A

31.01 09:30 FK Sparta Košíře
07.02 13:30 SK Roztoky
14.02 17:30 SK Aritma Praha „dorost“
21.02 13:30 FK Řeporyje
28.02 11:30 Baník Švermov